45 асарелци с приз „Най-добър в професията“

Имената на 45 наградени бяха обявени днес по време на трите ритуала за връчването на отличията най-добър в професията и за непрекъснат трудов стаж. През тази година общият брой на наградите е 218, като ритуалите от съображения за безопасност, предвид епидемичната обстановка, се провеждат на групи пред фирмения параклис „Света Богородица – Живоприемен източник“ .

Реклами

„Щастлива съм, че днес мога да наградя нашите лидери и вдъхновители“. С тези думи се обърна към носителите на отличията за най-добър в професията и за дългогодишен стаж в ръководената от нея дирекция Бисерка Янева, директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД.

В отговор един от най-младите отличени Ангел Л. Шишков от звено „Възнаграждения“ заяви, че десетте години в компанията са минали като миг. „Интересното е, че работя само с жени и с тях се разбирам прекрасно. А жени да те изберат за най-добър, наистина е признание“, усмихва се младият колега.

Отличниците в своята малка „армия“ от отдел „Фирмена сигурност“ награди техният ръководител Бойко Гатев, който им пожела да бъдат здрави и все така отговорни. По-късно своите отличия получиха и най-добрите в дъщерните дружества на „Асарел-Медет“ АД.

Директор „Производствени дейности“ инж. Иван Чолаков награди своите колеги от цех „Водно-отпадно стопанство, Пречиствателни станции, Екстракции и електролиза“. В приветствието си той подчерта, че този екип е показал не само професионализъм през миналата година, но и волята да подема и реализира много доброволчески инициативи, с които показват, че са отговорни и сплотени.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.