От ОИЦ ще ни разкажат COVID мерките за подпомагане в кризата

От понеделник, 31 август 2020 г., Областен информационен център – Пазарджик стартира информационни срещи на тема „Извънредни мерки за подпомагане на земеделски стопани в условията на COVID по ПРСР и актуални и предстоящи процедури по ОПРЧР“.

Експертите ще посетят всички общини, за да представят актуалните COVID мерки за подпомагане на земеделски стопани, групи и организации на производители, микро-, малки и средни предприятия, които са особено засегнати от кризата. Ще представят и предстоящи процедури по „Човешки ресурси“ до края на 2020 г., като „Детски кътове“, процедура „Развитие на цифрови умения“, продедура „Заетост за теб“ и други, които също са в отговор на пандемията от COVID-19.

Лектори в информационните среща ще бъдат Радослав Пешалов, управител на ОИЦ – Пазарджик, Радина Пенкова, експерт „Комуникация, информация и логистика“, и Александър Туйков, експерт в Областна служба за съвети в земеделието – Пазарджик.

Заявка за участие може да се направи на електронна поща oic.pazardzhik@gmail.com, на телефон 034/ 44 62 09 или електронен формуляр https://forms.gle/B73z7bZmhAYyBk4H8

В Панагюрище срещата ще е на 17 септември в Театър дом-паметник, а за община Стрелча – на 16 септември в конферентната зала на х. „Средна гора“. И двете срещи са от 10,30 часа.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.