Клъстер „Средногорие“ готви наградите за финала на бизнес обучението

”Индустриален Клъстер Средногорие” ще награди най-добрия бизнес план, разработен по Проект BASE – “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” другата седмица, съобщават организаторите. 

Церемонията ще се проведе в сесийната зала на администрацията на 10 септември от 17.00 часа, което е и закриването на програмата за тази година за община Панагюрище. Вече е ясно класирането на бизнес плановете, но организаторите пазят конфиденциалност на този етап.

Реклами

Проект “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” се осъществява за четвърти път по инициатива на Клъстер „Средногорие“ в партньорство с Фондация “Америка за България”, „Асарел-Медет“ АД  и община Панагюрище

Участниците от миналогодишното издание на програма BASE

Участниците в бизнес обучението тази година бяха 26 и слушаха лекции, добиваха умения и мотивация за стартиране и развитие на собствен бизнес в продължение на 12 седмици. Екипът на Клъстера се погрижи да не се прескочи тази година заради епидемията, но при спазване на всички необходими мерки.

Във финалната среща гостите ще имат възможност да се запознаят с участниците, с призьорите, както и ще могат да видят защитата на бизнес плановете на младите хора. Очаквайте подробна информация.

Реклама
Етикети:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.