ВиК-Панагюрище обогати парка си с нов багер (видео)

„Водоснабдяване и канализация-П“ ЕООД гр. Панагюрище обогати автомобилния си парк с нов багер, закупен със средства, подсигурени от Община Панагюрище.

На 15 септември по обед, в присъствието на служители на дружеството и граждани, отец Стоян Стоянов – свещеник от Панагюрска духовна околия отслужи водосвет, след което новият багер бе пуснат на ход.

„Много съм щастлив от този щедър жест на Община Панагюрище!“, каза управителят на водоснабдителното дружество инж. Марин Вулев и допълни: Тази година беше изключително трудна за целия свят, в това число за България и в частност за Община Панагюрище. Но Общински съвет, Община Панагюрище и кметският екип съумяха да ни дарят първо помпи, така че да бъде надеждно водоснабдяването в общината, а с тази голяма инвестиция – новият багер, ще могат да се правят освен аварийни ремонти и по-сериозни планове, така че да имаме по-добра и надеждна водоснабдителна и канализационна услуга. Да ни служи верно в тежките моменти“, пожела той и по традиция разби бутилка шампанско в кофата на багера.

Багерът ХИДРОМЕК има телескоипична стрела, обем на кофата 0.17 куб. м, работен обем 3400 куб.см., дизелов двигател с водно охлаждане, турбо зареждане, висока мощност, голям въртящ момент. Напълно автоматична трансмисия за тежки натоварвания, система за сигурност, позволяваща стартиране на машината само, когато лостът е в неутрална позиция.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.