Семинар, посветен на йогата и медитацията тази седмица в Попинци

Семинар, посветен на йогата, дихателните техники и медитацията е тазседмичното събитие на Сдружение „На орището“ осъществена по проекта „Знаещи, здрави, силни, творящи“, финансиран от Община Панагюрище в направление „Младежки дейности“.

Темата „Щастлив живот в здраво тяло – йога, дихателни техники, медитация“ ще представи една по-различна алтернатива за оползотворяване на свободното време и активния начин на живот. Лектори ще бъдат Гинка Вихрогонова и Мирослав Пенев.

По време на следването си в университета Гинка открива пътя на йога като ефективен начин за справяне със стреса и психическото напрежение. Впоследствие преминава няколко специализирани програми за дихателни техники и медитация, както и курс по здравословно хранене и готвене според древната индийска система за природна и холистична медицина Аюрведа.
Мирослав започва да се интересува от йога преди 11 години, като от 2015 г. е сертифициран инструктор по йога. Притежава професионална квалификация по Шри Шри йога (хатха йога) към фондация „Изкуството да живееш”, както и QCI сертификат от правителството на Индия. Към днешна дата продължава да води редовни йога занятия, практически семинари и е инструктор на курса „Програма за щастие“ на „Изкуството да живееш”.

„С времето йога се превърна в повече от практика, тя стана част от мен. Освен по-здраво тяло, йога ми даде умението да опозная себе си „отвътре“. За първи път в живота си се почувствах мотивиран да преживея истинска трансформация и се сдобих със сила да преодолявам трудностите с разбиране и лекота.“ – споделя Мирослав за своя опит и практика.

Семинарът ще се проведе на 03.10.2020 година (събота) в танцовата зала на Сдружение „На орището”, село Попинци.
❗12 часа – група за възрастни.
❗15 часа – група за младежи.

Реклами

Той ще включва лека, раздвижваща йога, дихателни упражнения, медитация и ценни знания как да се справяме с емоциите, ума и стреса.

Всички заинтересовани от темата могат да се присъединят като заявят участие на телефоните 0889 82 51 56 ; 0886 89 98 01 или на място, 30 минути преди началото .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.