„Асарел“ представи на бизнес форум „Корпоративната социална отговорност в действие“

„Корпоративната социална отговорност /КСО/ в действие“ бе темата на презентацията, която представи вчера, 30 септември, директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“ АД Бисерка Янева по време на престижния форум „Корпоративна социална отговорност: Устойчиво развитие на българския бизнес“. Събитието се състоя в столичния бизнес център „Интерпред“ и събра водещи мениджъри, експерти, представители на държавната администрация, бизнеса и неправителствени организации.

Реклами

Участие във форума взе и зам.- министъра на труда и социалната политика Султанка Петрова, която разясни националната политика по темата. Моделите на партньорство, ефективният диалог и съвременните инструменти за ефективност на КСО – политиките бяха сред другите акценти, предизвикали интереса на участниците.

В презентацията си и последвалата дискусия Бисерка Янева разказа за политиките на компанията, споделените ценности и партньорствата, за постиженията и резултатите постигнати през годините. Тя подчерта, че отговорното поведение на „Асарел-Медет“ е важен фактор за социално – икономическото развитие на региона.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.