ОПТИКС демонстрира последните си технически решения на изложението „Хемус 2020“

През изминалата седмица от 30 септември до 2 октомври в Пловдив се проведе Международното изложение за отбранителни продукти и услуги „Хемус 2020“.

На изложението ОПТИКС демонстрира последните технически решения на компанията за погранично наблюдение, нощно виждане, термовизионни уреди и системи, подходящи за реализиране на оперативните задачи на армейските и полицейски сили.

Гости на демонстрационните щандове на компанията бяха Президентът на Република България Румен Радев, Вицепремиерите Томислав Дончев и Красимир Каракачанов, министри от няколко чужди страни, посланици и военни аташета. Изключителен интерес предизвикаха атрактивно демонстрираните мултисензорни системи OPTIX GUARD, както и функционалностите на новите изделия с разработения от ОПТИКС термовизионен модул X-core.

В рамките на изложението компанията участва в Индустриален форум, организиран от Министерствата на отбраната и на икономиката, както и в двустранна среща на бизнеса между България и Испания. „Хемус 2020“ е единственото изложение в сферата на отбраната през тази година, което се състои на Балканския полуостров, а тазгодишното му издание чества своята 25-годишна традиция.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.