Първи стъпки във фотографията направиха участниците в проект „Знаещи, здрави, силни, творящи“

Какво представлява фотографията и как се е развивала от миналото до сега, научиха през изминалите почивни дни младежите от село Попинци. В изпълнение на поредната, заложена в проект „Знаещи, здрави, силни, творящи“ дейност, на гости на Сдружение „На орището“ беше Д-р Николай Радулов. С негова помощ, младежите се докоснаха до професионалните фотоапарати и снимки, превърнаха се във фотографи и фотомодели.

През погледа на фотообектива те доловиха пулса на родната природа, течащата вода, едни от последните слънчеви лъчи, обагрените от есента дървета.

В края на представянето си Ники Радулов обяви поредното предизвикателство, предвидено в проекта: Провеждане на конкурс за фотография в две категории – „Пейзаж“ и „Традиции“.

Участниците в конкурса следва да представят в срок до 20.10.2020 г. не повече от две снимки в категория на имейл адрес na.orishteto@gmail.com. Компетентно жури ще разгледа и оцени представените фотографии, а за победителите ще има и награди. С всички изпратени фотографии, на предвиденото заключително събитие, ще бъде подредена фотоизложба.

Организаторите от Сдружение „На орището“ с ръководител Мария Шангова благодарят на Д-р Николай Радулов за приноса му към изпълнението на проект „Знаещи, здрави, силни, творящи“, финансиран от Община Панагюрище.

Творчески уикенд очаква участниците в в проекта и тази седмица, когато ще завъртят кръшни български хора под ръководството на хореографа Мария Шангова.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.