Интересна фотоизложба на финала на проект „Знаещи, здрави, силни, творящи“ в Попинци

Като част от проекта „Знаещи, здрави, силни, творящи“ през неделния ден в танцовата зала на сдружението бе подредена фотоизложба с представените за участие в обявения конкурс фотографии. Те са дело на деца и младежи, участници в проекта, които имаха възможност да се включат във фото конкурса с до 2 творби във всяка от двете категории – „Пейзаж“ и „Традиции“. Ще ги оценява и класира д-р Николай Радулов, който бе и лектор в теоретико-практическия семинар, дейност по проекта.

Изложбата ще е отворена за разглеждане от всеки желаещ през трите дни – петък, събота и празничния неделен Ден на будителите, във времето между 11.00 и 18.00 часа.

Реклами

Организаторите от сдружението благодарят горещо на Соня Терзийска и Велко Петкански за подреждането на фотоизложбата, с което допринесоха за цялостното реализиране на проекта, финансиран по програма Младежки дейности на Община Панагюрище.

Каним всички както да се насладят на творбите на децата и младежите, фотоентусиасти, така и да се включат в заключителното събитие по проекта, което ще се проведе на 31 октомври от 11,00 часа в залата на сдружението. Предвидени са много награди, интересни изпълнения, народни танци, хубава музика.

Организаторите напомнят, че всеки от присъстващите е необходимо да се погрижи за личните противоепидемиологични предпазни средства.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.