Деня на християнското семейство празнуваха априлци

Днес 21 ноември, Деня на християнското семейство празнуваха ученици и учители от ОУ „20 април“. От Ученическия съвет всеки първокласник получи образователно родословно дърво. Първокласниците изслушаха с внимание и интерес тематичната българска народна „Приказка за бъчвата“, избрана като поздрав за празника от ръководителя на УС г-жа Деница Георгиева.

Учениците от 1 а клас на г-жа Марина Маринска запалиха по свещичка за здраве и благополучие на своите семейства в църквата „Свети Георги Победоносец“, след което в класната стая се почерпиха за празника с вкусна питка.

Кръстина Гелина бе подготвила с помощта на своята майка Стела оригинален поздрав – подарък за всеки свой съученик от 1 а клас. Учениците от 4 а клас на г-жа Дарина Стефанова изгледаха с интерес презентациите на съучениците си Борислав Кемилов, Стефка Шиндарова, Виктория Калпакова и Наталия Пашова и споделиха как отбелязват празничния ден в семействата си. Соня Калагларска бе изработила специален постер „Семейството на 4 а клас“ – поздрав за всички ученици от класа.

Второкласниците на г-жа Радка Петкова четоха стихове за семейството и получиха от класния си ръководител картички за празника, с които да зарадват близките си.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.