Вижте кои ще са най-хубавите и най-лошите дни през 2021 година

2021 година ще бъде предизвикателна и динамична. Още от сега са ясни по-благоприятните и не чак толкова благоприятните дни през новата година.

Астролозите съветват да се запознаем с тези дни още сега, за да сме подготвени за всичко, което ще ни поднесат новите 365 дни.

Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Независимо какъв е денят – добър или лош, е важно да се отървем от негативните мисли! Защото колкото по-рядко мислите негативно, толкова по-вероятно е късметът да бъде на ваша страна.

Вижте кои ще са най-хубавите дни през 2021 година:

01.01.: Първият ден на 2021 г. ще бъде много благоприятен. Това е идеалният момент да намерите мотивация и да сбъднете мечтите си.

02.02.: 2 февруари е денят, в който човек може да стане много успешен и то само за миг. Не става въпрос за финансов успех, а по-скоро за вътрешния ви свят и потенциал. Това е денят, в който можете да намерите самочувствие и щастие.

03.03.: ден на голям късмет. Можете да стартирате нови проекти и бизнеси. Всички начинания ще имат положителен ефект върху настроението.

04.04.: 4 април е един от най-добрите дни за релакс. През 2021 г. той се пада в неделя, което е голямо предимство.

05.05.: На 5 май експертите съветват да се занимавате с физически труд или спорт. Хората, които са в движение, ще получат мощен тласък на енергия.

06.06.: Първият благоприятен ден на лятото ще се проведе под егидата на Шестицата. Този номер ще ви помогне да преодолеете несгодите и да се отървете от притесненията.

07.07.: ден на голям късмет. На този ден е добре да планирате сватба или друго голямо събитие, да започнете нов бизнес, да се сдобиете със скъпи придобивки.

08.08.: 8 август ще бъде управляван от Осмицата – най-мощният финансов посредник сред числата. Това е идеалният ден за пазаруване и работа.

Photo by Stijn Dijkstra on Pexels.com

09.09.: 9 септември е денят на най-мощната творческа енергия. Големи успехи ще очакват тези, които знаят как да мислят нестандартно.

10.10.: На този ден трябва да обърнете повече внимание на семейството, общуването, търсенето на любов.

11.11.: Това е изключително динамичен ден, в който хармонията е навсякъде, а съдбата е на ваша страна.

12.12.: последната огледална дата. 12 декември е мощен и благоприятен ден, идеален за духовни практики.

20 март: Пролетно равноденствие – денят на хармонията на доброто и злото, черно и бяло.  Експертите вярват, че в този положителен ден ще има много късмет за тези, които знаят как да правят компромиси.

21 юни: Лятното слънцестоене ще бъде ден на финансово благополучие. През 2021 г. този ден може да бъде повратна точка. Ако нещо отдавна не ви се получава, на този ден ще можете да разберете как да заобиколите препятствията по пътя си.

22 септември: Есенното равноденствие е много подобно на пролетното равноденствие по отношение на енергията. На този ден успехът ще последва онези хора, които не бързат да вземат решения.

21 декември: Зимното слънцестоене е най-краткият ден през 2021 година. Той трябва да бъде посветен на домакинските задължения и семейството. В този ден трябва да сте по-близо до тези, които са ви скъпи.

Вижте кои ще са и най-лошите дни през 2021 година:

Петък, 13-ти – През 2021 г. ще има само един петък 13-ти и ще бъде през август . В такива дни тъмна енергия процъфтява, появяват се съмнения, негативизъм, плановете се осуетяват, много неприятни неща се случват в най-различни области. Препоръчително е да се пазите от токсични личности и манипулатори в този ден.

26 май: Пълно лунно затъмнение в Стрелец. Ден на отмъщение и завист. Не се връщайте в миналото в този ден.

10 юни: Пръстеновидно слънчево затъмнение в знака Близнаци. Пазете се от невидими врагове – съмнения, страхове. В този ден не можете да вземате важни решения и да променяте планове за бъдещето.

19 ноември: Частично затъмнение на Луната в Телец. Ден, в който трябва да се внимава при комуникацията с агресивни хора. Кавгите ще бъдат много опасни.

4 декември: Един от най-опасните дни през 2021 година. Пълното затъмнение на Слънцето в Стрелец ще донесе много проблеми на човечеството. Бъдете внимателни в този ден.

Източник: edna.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.