Мечка се появи на Колониите (видео)

В навечерието на Коледа и Нова година в село Панагюрски колонии се появи мечка, обаче не истинска, а изваяна. Реалистичната ѝ осанка вече ще радва с присъствието си жителите и гостите на селището, като първото ѝ местообитание е под коледно украсената елха намираща се на централната улица. Мечката бе поставена тази сутрин, 24 декември, броени часове преди настъпването на Коледа. Тя е изработена от епоксидна смола и оцветена с подходящи за атмосферните условия бои.

Дарителите, с помощта на които се осъществи идеята са: Владимир Недялков, Нено Костурков, Стойко Каракашев, Коста Карамаринов, Радко Лазаров, Делчо Калагларски и Иван Александров.

По-късно, мечката ще бъде поставена при планувания за изграждане зоокът, сподели за „Време“ кметският наместник на Панагюрски колонии Благо Шиндаров. Този зоокът ще се намира в центъра на селото, а в него ще могат да се видят животни обитаващи района на Средногорието. Амбициозният проект със сигурност ще привлече още много посетители на курортното селище.

Светли и уютни коледно-новогодишни празници пожела на жителите и гостите на село Панагюрски колонии, кметският наместник Благо Шиндаров.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.