Ремонтът на пътя до Манзул ще продължи и през тази година

Ремонт на общински път Панагюрски колонии – местност „МАНЗУЛ” е включено като т. 3, раздел Нови обекти и активи за 2021 г. в Проекта на Капиталовата програма в проекта на Бюджет 2021 на Община Панагюрище.

Стойността на ремонта, посочена в документа, е 158 хил. лв., като 130 000 са средства от Държавния бюджет, а останалите 28 000 лв. са собствени бюджетни средства.

До момента е изградена голяма част от пътя към местността Манзул. Новият асфалт в момента продължава до малко след отбивката за паметника на загиналия летец майор Анатолий Полянков. От района на бившето ЦКС до края на новоизградения участък се пътува комфортно, което е и една от причините районът да е доста посещаван от жители на общината, както и от гости.

Ето и едно видео, заснето точно по този живописен път.

На 10 февруари ще се състои публичното обсъждане на проекта за общинския бюджет. Становища и предложения по него могат да се представят в деловодството на Центъра за административно обслужване на гражданите в сградата на Община Панагюрище и на e-mail: obstina@abv.bg, не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.