126 асарелци дариха кръв в акцията „Капка по капка – живот!“

Общо 126 асарелци дариха кръв по време на безвъзмездната кръводарителска акция в дружеството, която се проведе от 8 до 12 февруари. Екипът на Здравна служба „Асарел“ си партнираше с медиците от Районния център по трансфузионна хематология – Пловдив, и заедно създадоха отлична организация, като всеки от доброволците се явяваше в предварително определен ден и час.

След като през 2020 г. за първи път беше организирана такава кампания в извънредна обстановка, и през тази година акцията протече при строго спазване на всички необходими противоепидемични мерки, за което стриктно следеше екипът на здравната служба.

Акцията в „Асарел-Медет“ е част от националната кампания „Капка по капка – живот“. Сред доброволците имаше служители от производствените и административните звена на компанията, ученици от дуалното обучение, както и работещи в дъщерните ни дружества – „Асарел Ремонт“ и „Асарел-Транс“. Всеки от дарителите получи лична благодарност, подписана от изпълнителния директор инж. Делчо Николов, както и брандиран ключодържател във формата на червено сърце, което да им напомня за благородното дело.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.