Ротаракт клуб – Панагюрище организира кампания “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”

За първа година Ротаракт клуб – Панагюрище организира своята кампания под надслов “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”.

Инициативата се осъществява с подкрепата на Фондация „Искам Бебе“. Различното тази година е, че каузата е национална инициатива и ще се проведе едновременно в 11 града в България и общо 20 Ротаракт клуба. Младите ротарактори ще може да откриете на 7-ми и 8-ми Март в часовете между 10.00 и 18.00 ч. на площад „20-ти април“, в пространството между магазин „Т-Маркет“ и Аптека „Д-р Спасов“. На посоченото място ще получите цвете при минимално дарение от 5 лв. Средствата ще бъдат събирани в специално запечатани за целта урни и ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне двойка от град Панагюрище, бореща се за своето щастие. Изборът ще бъде осъществен чрез жребий в присъствието на нотариус и представители на организаторите.

По официални данни, проблемът с репродукцията засяга повече от 145 000 двойки в България. Ротаракт призовават за гласност пред обществото и отворена комуникация относно деликатни теми като въпросната, които не са толкова често засягани.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.