Концертът на Веско Ешкенази в Панагюрище се премества от 31 март на 3 април

Поради наложените нови противоепидемични мерки концертът на Веско Ешкенази с Плевенската филхармония има нова дата. Събитието се премества от 31 март на 3 април, като всички закупени билети ще важат без презаверка, съобщават организаторите.

Виртуозът на цигулката Веско Ешкенази гостува в Панагюрище с концерт с Плевенската филхармония. На 3 април от 19:00 часа, в Театъра Дом-паметник, изявеният български цигулар ще представи забележителните музикални цикли „Четирите годишни времена” от Антонио Вивалди и „Четири годишни времена” от Астор Пиацола.

Двамата композитори са ярки представители на различни музикални култури и ни дават две различни версии на една и съща тема. Музика, написана в началото на 18-ти век в Италия – изящна и поетична, която разказва за природата, както и музика на страсти, на светлина и мрак, на любов и омраза, сътворена в средата на 20 век в Аржентина.

Билети за концерта се продават на касата на Театъра Дом-паметник от 1 март. Работно време – 8.30 – 12.30, 13.30 – 17.30 часа, делнични дни.

Местата са ограничени.
Настаняването се извършва на 30 % от капацитета на залата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.