Децата са нашето бъдеще!

За съжаление, много деца нямат възможността да учат в добро училище или да имат социално обучение, което много често се дължи на техните семейства, произход или парични средства.

НЕКА ПРОМЕНИМ ТОВА ЗАЕДНО! Всяко дете го заслужава и има правото да постигне каквото пожелае! За да стане това реалност, ми трябва Вашата помощ! Нека заедно изградим място, където децата и младите хора имат шанса да се учат и създават контакти през цялата година и то напълно безплатно! Този проект ще бъде подходящ за всяка възраст, тъй като ще бъде под надзора на доброволци и възпитатели.

Казвам се Марвин-Мортимер Мюлер, преместих се от Германия в България преди 3 години, след това намерих приятелката си тук в Панагюрище и поех семейната фирма. Също така планирам да живея в града. Нека бъдем заедно една група, която не само инвестира в бъдещето, но също така прави Панагюрище едно по-добро място!

Най-добрият начин да умножиш щастието си е като го споделиш с другите! Ако се интересувате от това да ми помогнете да реализирам идеята си, моля свържете се с мен на +359886616819, или ми пишете на marvin-mortimer.mueller@casting-technology.eu. Тъй като българският ми не е все още перфектен, комуникацията със сигурност ще бъде по-лесна на Английски или Немски. Ако не говорите Английски или Немски, ще бъде по-лесно да свържете се с мен чрез имейл.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.