“Асарел-Медет” се включи във вторите виртуални Игри за добрини по CS: GO

След като преди седмица асарелските шахматисти завоюваха първото място в онлайн турнира по шахмат, днес, 27 март, “Асарел-Медет” без колебание се включи и във виртуалните битки по Counter Strike: Global Offensive, въпреки по-малкия си опит там. Домакин на турнира беше “Софарма”, а третата компания, която се присъедини към социалната инициатива на Българската Мрежа на Глобалния Договор на ООН бе “ТехноЛогика”. Асарелският тим в състав Ильо Гулеков, Никола Ранчев, Иван Иванов, Иван Карамаринов, Петър Бистреков, Иван Раленеков и Никола Нинов се състезава в подкрепа на непълнолетни деца на починали наши колеги, които са също и стипендианти в дружеството.

В първия двубой асарелци отстъпиха на по-опитния отбор от “Технологика”. Втората им срещу бе срещу тима на “Софарма”. Нашите момчета започнаха обнадеждаващо като поведоха със 7:0, но след изключително оспорвани битки и обрати отстъпиха с 13:16.

Шампион на турнира стана отборът на “ТехноЛогика”, а тяхната кауза бе “Белошипата ветрушка – малкото соколче в подкрепа на хората”, като със събраните средства ще бъде отгледано родителското ято ветрушки в Спасителния център за диви животни.

“Асарел-Медет” честити безапелационната победа на шампионите от “ТехноЛогика” и благодари на организаторите за възможността да участва в новото виртуално предизвикателство, в което отново всички играят за Добро!

Дано дигиталният формат се запази и развива занапред, а асарелци обещаха отсега да се готвят за следващото издание.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.