Община Панагюрище с 1 място на отличията „Аз гарантирам щастливо детство“ на Държавната агенция за закрила на детето

Държавната агенция за закрила на детето за трета поредна година определи носителите на Отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“. Отличията бяха обявени на официална онлайн церемония в деня на големия християнския празник Благовещение.

В обръщението си председателят на ДАЗД д-р Елеонора Лилова, която е домакин и инициатор на събитието, сподели: „От името на целия екип на Държавната агенция за закрила на детето изразявам признанието ни към постиженията на всички кандидати, които са достойни за уважение, защото са благи, мили и добри хора-професионалисти, отдали себе си на най-святата мисия „Децата“ и са направили щастливо всяко дете до което са се докоснали, правейки го щастливо в различни ситуации.“

Наградените са избрани сред 193 номинации от цялата страна на общини, юридически лица, неправителствени организации, граждански организации, доставчици на социални и универсални услуги за деца, детски градини, училища, центрове за специална образователна подкрепа и читалища.

Отличията са в следните категории: Устойчиво развитие, Успешна промяна, Значимо партньорство и Значима иновация.

Дванадесетте наградени в четирите категории са удостоени със статуетки, а 39 със специален плакет. Всички те са пример за постигнати резултати в грижата за децата, представят иновация, която допринася за създаване на условия за пълноценно им развитие или добри практики за партньорство между организации и институции.

Гордост е за Община Панагюрище, че сред толкова достойни кандидати е носител на 1-во място в категорията „Устойчиво развитие“. Наградата се присъжда за принос в грижата за децата и създаване на условия за тяхното пълноценно развитие.

Цялата церемония по награждаването може да видите тук:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.