Утре правят „Първа копка“ на проекта за саниране на многофамилни жилищни сгради в града

Утре, 7 април, с официална церемония „Първа копка“ ще бъден даден старта на проекта за саниране на многофамилни жилищни сгради в града. Началото на строително-монтажните дейности ще бъде даден в 10.00 часа на откритото пространство на ул. „Георги Бенковски“ №96“.

Изпълнението на дейностите се осъществява по проект: „Обновяване и внедряване на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради“. Той е одобрен по процедура BG16RFOP001-1.039 „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020 – Панагюрище”, приоритетна ос „Устойчиво и интегрирано градско развитие”, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

В церемонията по „Първа копка“ ще участват Никола Белишки, Кмет на община Панагюрище, членове на екипа по проекта, общински съветници, местни институции и организации, граждани, представители на печатни и електронни медии, фирми-изпълнители на строителните дейности, строителен надзор и др.

След церемонията ще се проведе и встъпителна пресконференция по проекта, на която ще бъдат представени основните цели, планираните дейности и очаквани резултати от изпълнението на проекта, сроковете за изпълнение, размерът на финансовата помощ и др.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.