Пентагонът потвърди, че изтеклото видео на НЛО е истинско (видео)

Министерството на отбраната на САЩ потвърди, че изтекли снимки и видеоклипове на „неидентифицирани въздушни явления“, направени през 2019 г., наистина са изображения на необясними обекти.

Снимки и видеоклипове на обекти с форма на триъгълник, които мигат и се движат през облаците, са направени от персонала на ВМС, заяви говорителят на Пентагона Сю Гоф в изявление пред CNN. Тя също така потвърди, че снимки на три неидентифицирани летящи обекта – една с форма на „сфера“, друга с форма на „жълъд“ и такава, характеризираща се като „метален прилеп“ – също са направени от персонала на флота.

„Както казахме по-рано, за да се поддържа сигурността на операциите и да се избягва разкриването на информация, която може да бъде полезна на потенциалните противници, Министерството на отбраната не обсъжда публично подробностите нито за наблюденията, нито за проверките на докладвани нахлувания в нашите полигони за обучение или определеното въздушно пространство, включително тези набези, първоначално определени като UAP „, каза Гоф.

Тя каза още, че Специалната група за неидентифицирани въздушни явления, създадена през август за разследване на наблюдения на НЛО, наблюдавани от военните, „е включила тези инциденти в текущите си проверки“.

Снимките и видеоклиповете на военноморските сили бяха публикувани от Mystery Wire и на уебсайта на Extraordinary Beliefs миналата седмица, но бяха разпространени онлайн още през миналата година.

През последните години има „редица съобщения за неоторизирани и/или неидентифицирани въздухоплавателни средства, влизащи в различни военно контролирани полигони и определено въздушно пространство“, заяви ВМС през 2019 г. Миналата година Пентагонът пусна три видеоклипа, показващи „неидентифицирани въздушни явления“ – клиповете, които американският флот предварително потвърди, бяха истински.

Американските разузнавателни агенции са били насочени да предоставят некласифицирани доклади за „неидентифицирани въздушни явления“ на Конгреса през юни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.