Престижно професионално жури ще оценява талантите в „Родолюбие 2021“

Престижно професионално жури ще оценява изпълненията на участниците в шестнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „РОДОЛЮБИЕ 2О21“. Негов председател ще бъде ДОЦ. ЕТИЕН ЛЕВИ – български певец и музикален педагог, преподавател към департамент „Музика“ в НБУ, консултант и вокален педагог в редица риалити – формати, хабилитиран доцент от 2006 година.

alt

Другите членове на журито са ИВАН ЛЕЧЕВ – български китарист, цигулар и композитор, жури в „Гласът на България“ през 2017, 2018, 2019 и 2020 година и ХАЙГАШОД АГАСЯН – композитор, инструменталист, поет и певец, автор на театрална и филмова музика, на популярни песни за възрастни и деца.

alt
alt

Паралелно с професионалното жури изпълнителите ще се оценяват и от детско жури в състав: Габриела Шкодрева – възпитаничка на школата „Поп и джаз пеене“ към ЦПЛР-Панагюрище, носител на специалната награда на НФ “Родолюбие“ “Живият плъмък“ за 2017 година и на многобройни престижни награди от национални и международни конкурси; Виктория Манева – възпитаничка на школата „Поп и джаз пеене“ към ЦПЛР-Панагюрище, носител на специалната награда на НФ “Родолюбие“, “Живият плъмък“ за 2018 година, както и на многобройни престижни награди от национални и международни конкурси; Стойко Шопов – член на Общинския ученически парламент при ЦПЛР-Панагюрище, носител на престижни награди от национални конкурси и Кристина Гочева – участник в школата „Поп и джаз пеене“ при ЦПЛР-Панагюрище, носител на престижни награди от национални конкурси.

alt
alt
alt
alt

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.