Областният управител Иван Васев представи ресорите на заместник областните управители

Със заповед на Областния управител са определени ресорите и правомощията на заместник областните управители на Пазарджик Стоян Парпулов и Тодор Джамбов.

„Ръководил съм се от професионалния им опит, от тяхното образование, техните умения и съм сигурен, че ще бъдат полезни и прецизни както в работата им като заместник областни управители, така и в работата с всички държавни институции”. С тези думи Областният управител на Пазарджик представи на първата си пресконференция новите заместник областни управители. Пресконференцията беше посветена на организацията за предстоящите избори и хода на ваксинационната кампания.

Заместник областният управител Стоян Парпулов ще отговаря за ресорите Законосъобразност на решенията на Общинските съвети, за секторите Здравеопазване, Земеделие и храни и Опазване на околната среда.

Тодор Джамбов ще отговаря за Образование и наука, Култура, Социални дейности, Транспортни дейности, Спорт и младежка политикаОбластният управител пък ще поеме дейностите в сферите на Сигурност и обществен ред, Бедствия и аварии, Икономика, Европейски програми и проекти.

Областният управител допълни, че това разпределение е направено с оглед по-добрата организация на работа и в изпълнение на Закона за администрацията и Устройствения правилник на областните администрации. „За мен по-важно е да има екипност, коректност и експертност в работата както на ръководството, така и на всички служители в областната администрация“, каза Иван Васев.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.