На 10 юни ще има инфосреща за възможностите за еврофинансиране през новия програмен период 2021-2027

Този четвъртък, 10 юни, в камерната зала на Театъра Дом-паметник ще се състои информационна среща организирана от Областния информационен център, чиято насоченост ще е към потенциални ползватели на европейско финансиране и заинтересовани граждани. Срещата ще бъде с тема “Прилагане на новия регионален подход в България през програмен период 2021-2027 г., изпълнението на Интегрирани териториални инвестиции“ и актуални възможности за финансиране през 2021 г.“.

Събитието в Панагюрище е част от поредица срещи, чиято цел е да се представи на аудиторията прилагането на интегрираните териториални инвестиции в новия програмен период, които следва да послужат като мощен инструмент за стимулиране създаването на партньорства между широк кръг заинтересовани страни (бизнес, публични власти, научни и образователни организации и др.) и за изграждане на нови, високотехнологични, иновативни и привлекателни за инвеститорите индустриални паркове, с което да се стимулира и регионалната икономика. Във втората част от срещата ще бъдат представени актуални възможности за финансиране през 2021 г., от които ще могат да се възползват работодатели, ЮЛ, земеделски производители, общини и други бенефициенти.

Лектори в информационната среща ще бъдат Радослав Пешалов (управител на ОИЦ – Пазарджик) и Радина Пенкова (експерт „Комуникация, информация и логистика“).

Заявка за участие може да бъде направена чрез електронен формуляр https://forms.gle/2dmmsT5KKjjxqwQy5, по електронна поща на oic.pazadzhik@gmail.comoic.pazardzhik@eufunds.bg или на телефон 034/ 44 62 09.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.