Златното момиче на българското самбо Мария Оряшкова с признание от „Асарел-Медет“

Гордостта на България-самбистката Мария Оряшкова гостува в „Асарел-Медет“ днес, 9 юни. Поводът за нейната визита бе рекордната й 10-а европейска титла в самбото, за което получи най-искрени поздравления от ръководството на компанията. Лично изпълнителният директор инж. Делчо Николов приветства шампионката и нейния треньор Иван Нетов и връчи парична награда на Мария за усилията и неуморния труд, който полага, за да прославя България и Панагюрище. „Мария ти си феномен, за нас е изключителна гордост, че те познаваме и се гордеем с успехите ти. Вярваме, че те ще се множат и занапред както в самбото, така и в другите спортове, в които показваш талант. Надявам се, че дори и след като приключи славната ти кариера, към която предстои да добавиш още титли, ще се върнеш в родния си край, за да възпиташ и вдъхновиш много бъдещи шампиони“, пожела инж. Делчо Николов на златното ни момиче.

По време на посещението си в дружеството Мария подписа и традиционния договор като стипендиант на „Асарел-Медет“, в рамките на който компанията продължава да я подкрепя като успешен спортист, а и по пътя на нейното обучение. Между всички професионални ангажименти, с които Мария е затрупана, тя упорито се готви за защитата на своята докторантура, която й предстои през ноември.

„Желаем успех на нашата шампионка Мария и нека с лекотата, с която успява да победи своите съперници, да покорява още много върхове!“, заявяват от екипа на минната компания.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.