5 години „Уни Хоспитал“ – Всичко за здравето под един покрив

5 години от официалното откриване на МБАЛ „Уни Хоспитал“

Екипът на лечебното заведение получи специално поздравление от управителя д-р Красимира Чачова-Ранчева, която припомни, че на днешния ден през 2016 година се сбъдна една от мечтите на хората от региона – да имат нова модерна болница.

„Пожелавам от сърце на всички колеги да продължим заедно да даваме най-доброто от себе си, да преминаваме успешно всички предизвикателства, както досега!“ приветства целия персонал на лечебното заведение д-р Чачова.

Изложба във фоайето на болницата с картини д-р Станислав Бадаланов и акустични изпълнения на китара на д-р Иван Панайотов – и двамата лекари в Спешно отделение, са само част от програмата за празника.

За 5 години в лечебното заведение са лекувани 80 000 пациенти, а извършените операции са над 12 000. „Уни Хоспитал“ уверено се превърна в едно от водещите лечебни заведения в страната и първи избор за пациентите.

Основна цел за екипа на болницата е да предложи най-пълноценна и комплексна грижа за здравето на пациентите – от доказани специалисти, прилагащи най-иновативни методи на лечение с помощта на медицинска техника и апаратура от последно поколение, следвайки мисията на лечебното заведение – Всичко за здравето под един покрив.

Момент от официалното откриване на „Уни Хоспитал“, състояло се на 11 юни 2016 г.

В Панагюрище бе открит модерният медицински комплекс „Уни Хоспитал“

Министър-председателят Бойко Борисов официално откри новата Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал” на 11 юни в Панагюрище. Той преряза лентата на новия модерен медицински комплекс заедно с министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова, кмета на община Панагюрище Никола Белишки, председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет” АД и председател на Българска минно-геоложка камара проф. д-р Лъчезар Цоцорков, изпълнителния директор на „Асарел Панагюрище Здраве” АД д-р Борислав Ацев и д-р Лучия Добрева, управител на МБАЛ „Уни Хоспитал”.

Оценяване:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.