Над 100 автомобила в първото автокино в общината (видео)

Снощи, 17 юни, кинопрожекция под звездите в Панагюрски колонии даде старт на тазгодишното издание на Юнските празници на изкуствата „Вдъхновение, настроение, красота“. Събитията са организирани от Община Панагюрище и ще се провеждат от 17 до 30 юни.

Всички фенове на българското кино и ценители на киноизкуството прекараха една специална вечер с романтичната екшън-комедия „Диви и щастливи“ от 2019 г. Местата бяха ограничени и колите се пропускаха една по една, като всяка беше отвеждана до определеното място. Зрителите имаха възможността от 20:00 часа да паркират на откритото пространство пред сцената. Всички автомобили бяха подредени така, че от всяко място да има добра видимост към големия екран. Звукът се приемаше от радиото в автомобилите на определена честота, която беше изписана на екрана преди началото на прожекцията.

На мястото беше един от актьорите, които участват във филма – Александър Сано, който с усмивка радаваше автографи и се снимаше с фенове. Прожекцията започна в 21:15 часа, като под открито небе бяха настатени над 100 автомобила. Всички противоепидемични мерки бяха спазени.

Гледането на филм по такъв начин наистина се превърна в едно вълнуващо преживяване.

Мария Чопаринова

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.