Велопоход „Да преборим диабета” организира Лайънс клуб (видео)

За поредна година Лайнс клуб – Панагюрище организира велопоход под мотото „Да победим диабета”, който се проведе в рамките на града днес, 20 юни. Около 60 велоентусиасти да се включат в инициативата.

Самият старт бе даден в 17,00 часа при знака на Лайънс клуб при бензиностанция „Петрол“. Минути преди това всички участници получиха специално изработени за събитието фланелки, жилетки и шапки.

Участниците преминаха по предварително определения маршрут, включващ обиколка по околовръстните улици на Панагюрище. Финалът бе на площад „20 април” 30 минути по-късно.

На финала велосипедистите ги очакваше кетъринг, подсигурен от организаторите. Те се нагостиха с пица, специално изработена в кафе-клуб „Аделини”.

Велопоходът се провежда за пета поредна година и се утвърди като едно от традиционните събития, организирани от Лайънс клуб – Панагюрище, включено в годишния клубен календар.

С велопохода бе даден финал на дейностите по проект ,,Спортът е здраве” на Лайънс клуб-Панагюрище, финансиран от Община Панагюрище по програма „Младежки проекти 2021“ , както и с подкрепата на „Ротари клуб“ Панагюрище.

Някои велоентусиасти стигнаха даже и до Стрелча

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.