Свидетелствата си за завършено основно образование получиха априлци

Тържествен, радостен, емоционален, незабравим бе 2 юли за завършващите основното си образование ученици на ОУ „20 април“.

Празничната вечер се проведе на плажа в Панагюрище и започна с музикален поздрав за всички присъстващи ученици, учители и родители – от чаровните и талантливи бъдещи петокласнички Виктория и Наталия. Грамоти и аплодисменти получиха отличените учители на годината – Дарина Стефанова за начален етап и Тотка Герова – за прогимназиален етап.

Последва връчване на грамоти и награди за учениците от прогимназиален етап, завоювали призови места в конкурси и състезания, постигнали отличен успех през учебната година, участвали активно в училищните инициативи.

С поздравление и пожелание за сполука, седмокласниците получиха своите свидетелства за основно образование, заедно с малък бродиран сувенир за спомен от първото училище. Учениците и от двата седми класа се обърнаха с вълнуващи думи на благодарност към своите класни ръководители – Диана Гетова и Красимир Костов.

Всеки учител получи трогателен подарък за раздяла – за знанието, житейските уроци, грижите, разбирането, съпреживяването, обичта… Тържествената вечер продължи с много забавления, послания, загадки, свързани с училището и учителите, състезания по танци, много вълнение, радост, благодарности и пожелания за успехи.

Снимки: Нина Истревска, учител по български език и литература

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.