Отменят концерта по случай Деня на миньора. Ветераните асарелци ще получат фирмени подаръци

Прогнозите за непредвидимо развитие на епидемичната обстановка през лятото доведоха до трудното, но единствено възможно решение за отмяна на празничния концерт по случай Деня на миньора, който „Асарел-Медет“ обичайно провежда в края на месец август, съобщават от минната компания.

„Притесняваме се да поемаме каквито и да било рискове на фона на динамичните промени в пандемичната ситуация. Смятаме, че нищо не е по-важно от опазването на живота и здравето на хората и това надделява над желанието на всички ни заедно да споделим емоцията от хубавия празник.

Съзнаваме, че в тази обстановка нашият Ден на миньора не би могъл да се състои така, както го познаваме и харесваме – с много веселие и голям концерт за хиляди хора в Панагюрски колонии. Неизвестността промени организационните ни планове, но не и оптимизма, с който гледаме напред към едно още по-вълнуващо тържество през 2022 г.

През тази година екипът на компанията ще почете закрилника на миньорите св. Иван Рилски с водосвет за здраве, който ще бъде отслужен на 18 август при фирмения параклис „Св. Богородица – Живоприемен източник“. По традиция за празника ще бъдат отличени най-добрите в професията и хората от екипа, които имат дългогодишен трудов стаж.

Отново ще изразим уважението си към пенсионираните колеги от „Асарел-Медет“. Ще ги очакваме от 23 до 27 август в Информационния ни център в Панагюрище, за да получат своя фирмен подарък. Желаещите ще трябва предварително да се запишат до 13 август – на място в Информационния център или като се свържат с отдел „Персонал“ в работно време на тел. (0357) 60 407, 60 293 или 60 367.

Благодарим за разбирането и подкрепата! Нека св. Иван Рилски да донесе във всеки дом радост, добрина и благополучие, за да посрещаме заедно още много празници! Бъдете здрави!“, информират от „Асарел-Медет“ АД.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.