Създадоха Съвет по въпросите на социалните услуги

Като „неформален акт“ окачестви зам.-кмет Галина Матанова създаването на Съвет по въпросите на социалните услуги в община Панагюрище. Това стана с решение на общинарите на тазседмичната сесия. Матанова ще е председател, а в състава влизат представители на всички общински структури, които имат отношение на подкрепата на хората в затруднено положение.

Новата нещатна структура се създава в изпълнение на чл. 27 от Закона за социалните услуги всяка, който вменява такова задължение от всяка община.  Съветът ще подпомага извършването на анализ на потребностите и ефективността на социалните услуги в общината, ще дава предложения и т.н. 

Ето и пълният състав на Съвета по въпросите на социалните услуги в община Панагюрище: председател Галина Матанова, заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище и членове: Петър Мулешков, член на ПК „Здравеопазване и социална политика” при ОбС – Панагюрище, Анелия Караколева, началник отдел „Социални дейности и здравеопазване“ към община Панагюрище, Марияна Дупелова, главен експерт „Социални дейности и здравеопазване“ към община Панагюрище, Александър Дюлгеров, началник отдел „Индивидуална оценка на хората с увреждания и социалните услуги“ към Дирекция „Социално подпомагане“, гр. Панагюрище, старши инспектор Павлин Караколев, началник група „Охранителна полиция“ в РУ при ОДМВР-Пазарджик, Ива Гигова, старши експерт по „Приобщаващо образование“ в РУО-Пазарджик, Анелия Куртакова, главен инспектор в отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ към РЗИ-Пазарджик, Матея Джунов, потребител, ползващ социални услуги в ДЦПЛУ “Св. св. Козма и Дамян“, Нонка Манчева, родител на дете, ползващо услуги в ДЦДМУ “Дъга“, Нина Калоянова, директор на ДЦПЛУ “Св. св. Козма и Дамян“ и ДЦДМУ “Дъга“, Людмила Иванова, управител на ЦНСТ “Закрила“ и Дидка Поибренска, директор на ЦОП“Зора“ – Панагюрище.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.