Празник с много забава и подаръци за децата на „Оптикс“ (видео)

Фирмата отбеляза своя 23-ти рожден ден

На 30 юли екипът на „Оптикс“ АД даде повод за много усмивки, отбелязвайки и своя 23-и рожден ден с най-обичания празник „Децата на „Оптикс“. Забавата започна в 17:30 часа в просторния двор на Индустриална зона „Д-р Чочев“, като още на входа всяко дете получи чанта с подарък.

Преди веселието да започне директор „Администрация“ Даниел Даскалов сподели вълнението си от празника и пожела на децата да изкарат едно много щуро парти: „Искам да се обърна към дечицата и да им кажа, че трябва да се гордеят със своите родители, баби и дядовци. Лично и от името на компанията искам да благодаря на колегите, дори и да се извиня, ако в някой момент заради работа сме отнели удоволствието и шанса да прекарате повече време с вашите деца.“

Празникът, под наслов „Пътешествие из лабиринтите на знанието“, продължи със сапунено шоу. Децата се докоснаха до магията на „Щурата лаборатория“, като видяха красиви балончета в много размери, направени от различни форми.

Децата участваха в няколко интересни експеримети с течен азот, като едновременно със забавлението, те научиха много нови и любопитни неща от химичните опити.  Вълнуваща и незабравима беше срещата на децата с динозавъра Дино и с голямото бяло мече Айси.

Накрая децата получиха грамота за участие в научното шоу и специален подарък от „Щура лаборатория“ – червейче, направено от вода и специален полимерен гел.

Финалът на празника бе поставен с традиционната обща снимка, а децата поздравиха с щедри усмивки екипът на компанията с 23-тия рожден ден.

Мария Чопаринова

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.