Онкологичният център в „Уни Хоспитал“ отпразнува 5 години от създаването си

„Пожелавам на всички от Онкологичния център мъдростта да бъде Ваш съветник, приятелите да бъдат спокойствието Ви и радостта да не напуска душата“, сподели днес, 9 август, д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология в МБАЛ „Уни Хоспитал“.

Днес бяха отбелязани пет години от приемането на първия пациент на отделението по Медицинска онкология на 8 август 2016 година. Празничното настроение с класически и модерни изпълнения създадоха професионални музиканти и любители, които впечатлиха с музиката си, предизвиквайки заслужени аплодисменти. Специален поздрав към целия екип на Онкологичния център, който се състои от отделенията по медицинска онкология, лъчелечение и нуклеарна медицина, отправи д-р Красимира Чачова-Ранчева, управител на „Уни Хоспитал“.

Тържествено и символично бе разрязана празничната торта – заедно го направиха д-р Кръстева, д-р Захари Захариев, началник на отделението по Лъчелечение и д-р Васил Станчев, началник на отделението по Нуклеарна Медицина.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.