Асарелски пенсионери: Благодарим Ви, че не ни забравяте

Още над 250 пенсионери от „Асарел-Медет“АД получиха подаръците си за Деня на миньора през вчерашния ден. Така от началото на седмицата над 650 асарелци пенсионери посетиха Информационния ни център на минната компания в Панагюрище.

„Липсва ни големият празник на Колониите, но сме доволни да знаем, че не сме забравени“, споделиха ветераните от МОК „Медет“ и „Асарел-Медет“АД. Сред първите, които получиха подаръците си вчера, беше бившият ръководител на отдел БЗР инж. Стоян Шишков. „Следя редовно фейсбук групата „Асарел-Медет“ и чета всичко, което пишете и което се случва в компанията. Животът ми е минал в „Асарел“. Дойдох тук като ученик и целият ми трудов стаж е минал тук. Не съм спрял да поддържам връзка с колегите от отдела. Често се чуваме по телефона, виждаме се, животът продължава и след пенсионирането“, каза Стоян.

38 години в компанията има и Стефан Пайтаков, който е работил като бомбаджия, началник-смяна и нормировчик в рудник „Медет“, и инспектор личен състав в „Асарел“. „Тогава бяха други времена, много пишехме, много говорехме. Пенсионирах се на 55, а сега съм на 75. Пожелавам на всички да стигнат моите години и да получават всяка година такъв подарък, който да им напомня, че не са забравени“, сподели Стефан Пайтаков.

Раздаването на подаръците за пенсионерите от „Асарел-Медет“АД започна в понеделник и ще продължи до 27 август (петък), от 8 до 18 часа, в Информационния център на компанията в Панагюрище.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.