Стартира третото издание на програма BASE в Панагюрище

След успеха на първите две издания на обучението по програма Бизнес академия за стартиращи предприемачи (BASE), на 25 август, от 18:30 часа, в Сесийната зала на Община Панагюрище бе дадено началото на третото издание на програматаВ 12-седмичен курс, в периода август – октомври 2021 година, 25 инициативни и мотивирани, настоящи и бъдещи предприемачи ще придобиват знания и умения как да стартират или да доразвият свой собствен бизнес, черпейки знания и опит от успели български предприемачи.

В рамките на курса участниците съставят бизнес план на своята идея, с който участват във финално състезание за най-добър бизнес план, a победителите получават малък грант, с който да стартират идеята си.

Организатори на обучението са: Индустриален клъстер Средногорие, съвместно с Фондация „Америка за България“, в партньорство с Община Панагюрище и „Асарел-Медет“ АД.

Участниците бяха поздравени от заместник-кмета на Общината, г-жа Галина Матанова, от г-жа Бисерка Янева, Директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД, от г-жа Виолета Недева, Програмен директор „Бизнес, предприемачество и технологии“ във Фондация „Америка за България“ и от г-н Николай Минков, Изпълнителен директор на Индустриален клъстер Средногорие.

Своя опит споделиха победителите от предишните две издания.

Модератор на обучението бе г-жа Десислава Чалъмова, Директор „Бизнес развитие“ в Индустриален клъстер Средногорие.

Община Панагюрище вярва, че това обучение ще даде възможност да бъдат реализирани предприемачески идеи, които ще подобрят качеството на предлаганите продукти и услуги на територията на общината, а защо не и да се появят нови.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.