Млада панагюрка е успешен инфлуенсър

С усмивка, позитивни послания и отлично настроение млада панагюрка се пробва като инфлуенсър и вече има своите поледователи. В своята фейсбук страница, а вече и в печатно издание Анелия Татарова разработва своите първи 50 истории за Пътя на промяната, който според нея води до Щастието. Със силно младежко излъчване и чар Анелия разказва истории, които звучат много искрено и убедително, може би главно заради нейното приятно и приятелско излъчване.

Посланията на Анелия Татарова можете да проследите във фейсбук групата „Когато Разумът срещна Сърцето“, както е името и на книжното издание. Основното послание на историите е за възможностите на всеки човек да постигне своето щастие чрез самонаблюдение, самопромяна и самонастройване, винаги по пътя на доброто и чрез осмислянето на някои вечни истини. Истините за малките чудеса вътре в нас, за неповторимото усещане за духовна удовлетвореност, за отхвърлянето на негативизма, за важността на всеки избор и пр. Ето един пример от разсъжденията на Анелия:
„Да гледаме, преценяваме и приемаме през очите на другите за мен означава да ОТРИЧАМЕ СЕБЕ СИ. Заплюваме най-важния човек в нашия Живот и оставяме друг да ни определя… Как изобщо това може да свърши добре? Няма как, тъй като подменяме собствената си природа. АКО НИЕ НЕ СЕ НАУЧИМ ДА ЦЕНИМ КАЧЕСТВАТА СИ, КАК ОЧАКВАМЕ ДА ВИДИМ ТОВА ОТНОШЕНИЕ ОТ ОКОЛНИТЕ? До такава ли степен не се уважаваме и си нямаме доверие, че гледната ни точка към нас е тази на околните? Отговорете си честно на тези въпроси.“

Авторката на „Когато Разумът срещна Сърцето“ не товари читателите и последователите си с отговори, още по-малко иска да е категорична. Тя провокира да се взрем вътре в себе си, откровено, но не критично, съзнателно, но не за самообида. Напротив, Анелия ни кара да открием своя чар, своята неповторимост и съответно – своето самочувствие. Което пък ще накара и другите около нас да ни харесват, обичат, да искат да ни бъдат приятели.
Книгата е откриваема вече и в Панагюрище. Изданието е приятно и подчертано грамотно, освен че е с отличен печат и структура. То е от настоящата година, а илюстрациите на корицата са на Желязко Гагов. Посланията на Анелия Татарова можете да проследите тук https://www.facebook.com/groups/199224092129381.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.