Арт клуб „Асарел“ подари „Малки цветни щитове“ на болницата и библиотеката

В деня на светите Вяра, Надежда и Любов от Арт клуб „Асарел“ подариха емоционална палитра от детски послания, наречени „Малки цветни щитове“, на МБАЛ „Уни Хоспитал“ и Градска библиотека „Стоян Дринов“. Те са написани от ученици между 8 и 14 години от общините Панагюрище и Стрелча. „Целта е възрастните да се замислят над думите и малките да вдъхнат надежда на големите“, каза Дарина Дечева от Арт клуб „Асарел“.

От името на ръководството на здравното заведение посланията получиха прокуристът д-р Ангел Проданов и заместник-управителят на болницата Николай Господинов. Двамата благодариха на Арт клуба и пожелаха още подобни успешни и смислени инициативи. „Малките цветни щитове“ на децата от Панагюрище и Стрелча ще бъдат поставени в различни отделения и клиники в болницата.

Две стъкленици с послания пък ще бъдат поставени в Градската библиотека, а други две ще стигнат до Пенсионерския клуб в Панагюрище и Дневния център. Директорът на библиотеката Стефан Рапонджиев обясни, че част от думите на децата ще бъдат използвани за коледната украса в библиотеката през декември, за да ни вдъхват вяра, че чудесата са възможни. Тази инициатива стартира още през миналата година и е поредната добра идея, която се реализира съвместно на Арт клуб „Асарел“ и градската библиотека.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.