Започна записването за общинското първенство по шахмат

Вече е в ход записването за общинско първенство по шахмат. В тазгодишния турнир, организаторите определят контролата да е 25 минути плюс 10 секунди добавено време, като се играе в 7 кръга по швейцарска система.

Желаещите могат да се запишат за участие до 14:00 часа на 1 октомври.

Определянето на жребия за игра ще се осъществи с програмата Swiss manager.

Срещите в турнира ще започнат да се играят от 2 октомври. Според правилата на турнира – двойките ще трябва да се уговарят, кога да изиграят партиите, като срокът за това ще е до 8 октомври за първи кръг – и така до изиграване на всички партии – по една седмица за всеки кръг.

В турнира имат право за участие само жители на община Панагюрище. На спечелилите първите 4 места се дава право да участват и представят община Панагюрище на отборно първенство, чрез ШК „Оборище“. Представилите се най-добре деца, ще бъдат записани за участие в престижен турнир.

Записването за участие в общинското шахматно първенство става в клуба или на телефон 0882 212 691, а също и на фейсбук страницата на ШК „Оборище“.

Записалите се до този момент: Гинка Юрукова, Николай Шишков, Георги Гергинеков, Янко Узунов, Захари Захариев, Любомир Стефанов, Иван Шопов, Стоян Байряков, Стайко Стайков, Димитър Немски, Христо Костурков, Лука Стефанов, Денислава Мехтерова.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.