Художникът и фотограф Николай Радулов с участие във фотоизложба в град Куклен (видео)

На 27 септември в НЧ „Никола Вапцаров 1909“ в град Куклен се откри фотоизложбата „Гледна точка – 20 век & 21 век“ съдържаща над 30 творби на десет артисти, колоритни личности, документирали своята уникална гледна точка през обектива. Панагюрският художник и фотограф д-р Николай Радулов участва в нея с общо 4 свои творби.

Изложбата бе открита от кмета на община Куклен Мария Белчева, която оправи емоционален поздрав към авторите и гостите на събитието. След това, с по няколко думи, бе представен всеки един от участниците.

В изложбата са представени работи, даващи артистичен израз на различни, откровени, творчески гледни точки. Фотографиите са на творци на 20 години и на 2 по 20. В експозицията могат да се видят портрети, пейзажи, експресии. С уникалното си и нестандартно усещане за живота и заобикалящата ги среда, авторите, представители на две различни поколения, представят фотографии изпълнени с проницателни послания, творби които разказват истории. Гледни точки на артисти по душа, по професия, по призвание, носещи страст, иновация, усет към детайла, ценности.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.