Малките тенисисти на Борис Влахов вече с победи

Момчетата от Тенис клуб „Панагюрище“ с треньор Борис Влахов се класираха на първо място в държавното първенство на Южна България за момчета и момичета. Шампионатът се миналия уикенд в Момчилград. Отличниците на Влахов при момчетата в отборната надпревара са Матея Генов, Йордан Генов, Димитър Димитров и Илия Зубев. Отборът на момичетата също се представи добре, въпреки съвсем крехката им възраст. Ема Накова, Сияна Ралчева и Дария Ушева заеха трета отборна позиция.

В личната надпревара братята Матея и Йордан Генови спечелиха бронзовите медали, а най-малкият състезател от отбора Димитър Димитров стигна до пето място при пет победи и една загуба, което е повече от отлично негово представяне.

Според старши треньорът Борис Влахов, цитиран от областни медии, отлично са се представили и по-малките и съответно все още по-неопитни състезатели, което говори за техния потенциал в близко бъдеще. От момичетата Ема Накова (Тушлекова) е влязла в 16-ицата. Перспектива за бъдещи успехи са демонстрирали според Влахов е малките Сияна Ралчева, Дария Ушева и Илия Зубев.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.