Панагюрище е деветият град, в който „Гората на БестаМед“ расте

48 дръвчета засади екипът на БестаМед в града на 9 октомври

Гората на БестаМед продължава да се разраства, като тази година достигна и град Панагюрище. За 9 поредна година екипът на фармацевтичната компания продължава да залесява страната, като избира различни населени места всяка години в израз на своите корпоративни ценности, а именно – грижата за околната среда, която е в основата на устойчивото развитие във всеки аспект на живота ни.

БестаМед изразява благодарността си към кмета на град Панагюрище Никола Белишки, ръководителите на отдел „Зелено строителство“ Дарина Шентова, отдел „Опазване на околната среда“ Ангелина Пежева и целия екип на общинската администрация за подкрепата, съдействието и приноса при провеждането на залесяването в града.  

Инициативата „Гората на БестаМед  – Растем заедно“ се провежда ежегодно от 2013 година до сега. „В засаждането на дръвчетата се включва целият ни екип и това е нашият начин едновременно да се сплотяваме като група от професионалисти с общи ценности и същевременно да ги предаваме на жителите на градовете, в които залесяваме“, казва Милена Иванова – управител на БестаМед. Според нея моралният и устойчив бизнес са един от елементите на националната екосистема, а опазването и правилното ни отношение към природата е фундамент за благоденствие на всички, които живеят и работят в България. 

След последното залесяване в Панагюрище Гората на БестаМед вече достига 718 дръвчета. През годините екипът на БестаМед засади свои горички в Боровец през 2013, в Трявна през 2014, в Стара Загора през 2015, в София през 2016, в Бургас през 2017, в Пловдив през 2018, във Велико Търново през 2019 и в Сандански през 2020.  

Източник: bestamed.com

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.