Поредно златно отличие за Християн Балев и авторския проект „Велосипед“

Панагюрският талант впечатли журито на Международния конкурс „Караваната на културата“ в Полша

Поредно златно отличие завоюва панагюрският талант Християн Балев, който спечели първо място и златен медал от Международния конкурс „Караваната на културата“ Полша 2021 г.

Във фестивала, който се проведе онлайн в началото на месец ноември взеха участие певци от 29 държави от целия свят, сред които Полша, Словения, Швейцария, Хърватия, Беларус, Литва, Португалия, Русия, Молдова, Чехия, Албания, Кипър, Египет, Латвия, Венецуела, България, Косово, Австрия, Италия, Румъния, Узбекистан, Южна Африка, Малайзия, Азербайджан, Германия, Естония, Нигерия, Обединени арабски емирства и др.

Хриси участва в категория „Видеоклип“ със своя клип към песента „Велосипед“. Журито е било единодушно и впечатлено от авторския проект. Директорът на фестивала Robert Tomasz Zieba e изпратил коментар, в който споделя впечатленията си от представянето на Християн и е предложил песента да бъде издадена и на английски език. Този проект е все още на идейна основа, а вие читателите на в-к Време първи ще научите, ако той се реализира.

Припомняме, че видеото бе реализирано в края на септември. Музиката и аранжиментът на песента са на Светослав Лобошки, а закачливия текст написа поетесата Христина Димова. Тонрежисурата и студийната реализация са на Ефтим Чакъров и Studio RE.

Режисьор на продукцията е панагюрският художник и фотограф д-р Николай Радулов. Кадрите за клипа са заснети в Панагюрище.

Екипът на нашата медия пожелава още много успехи на Християн и неговият музикален педагог Нона Немигенчева.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.