На 11 декември официално отваря врати Pana Green Park

Броени дни остават до откриването на Първия Ритейл Парк в Панагюрище

Pana Green Park се намира на ключово място в град Панагюрище на ул. „Георги Бенковски“ 67. Откриването на ритейл парка ще се състои на 11 декември (събота) от 14.00 часа, като е предвидена интересна и забавна програма както за малките, така и за големите гости на Откриването. Всички ще имат възможност да се насладят на изпълненията на танцьорите от Детски танцов състав и Фолклорен Танцов Ансамбъл към Танцова Школа “Балканджии” – гр. Панагюрище, художествен ръководител и хореограф – Петър Немски и изпълнителите от Школа по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към ЦПЛР – гр. Панагюрище с ръководители – Нона Немигенчева и Пепа Филина.

Специалният гост-изпълнител ще бъде явлението на поп музиката и певецът с един от най-красивите и дълбоки гласове – Миро.

Откриването ще се проведе на паркинга на Pana Green Park. Модерният ритейл парк е единственият в радиус от 80 км в региона. Неговата търговска част включва 7000 кв.м., 230 паркоместа, също така и детска площадка, разположена на 110 кв.м. Най-новият ритейл парк ще работи от понеделник до неделя с работно време за посетители от 8.00 до 21.00 часа.

Pana Green Park носи нов прочит на градската естетика в град Панагюрище. Паркът е първият, и единствен в града, който комбинира в себе си отворени пространства, модерен архитектурен дизайн и иновативност. Подбран е уникален търговски микс от известни чуждестранни и български брандове, които за пръв път откриват свои магазини в региона. Част от наемателите в ритейл парка са Billa, Pepco, Lilly drogerie, KIK, а през 2022 година свои обекти ще открият модната марка Sinsey и българския бранд за техника – Техномаркет. Проектът за Pana Green Park включва планирането и изграждането на Мултифункционална сграда, с административни и спортни площи, както и луксозен комплекс Pana Green Residence. Фасилити Мениджмънт ще се грижи за
пълноценното преживяване на всеки един посетител на търговския център.

Pana Green Park има за цел да осигури на всички хора от Панагюрище и региона иновативно и удобно място за пазаруване, забавление, разходка и отдих. Освен това ще открие нови работни места и ще повиши заетост в областта. В ритейл парка ще бъдат провеждани различни социално-културни събития – фермерски пазари, фестове, събития за деца и автокино. Проектът е на инвеститора „Скайфор“ АД.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.