Тържествено запалиха Коледните светлини  в ДГ „Пролет”

На 8 декември 2021 г. за първи път грейнаха Коледни светлини в двора на ДГ „Пролет“. Радостното събитие съпреживяха децата, родителите и екипът на детската градина. Бъдещите първокласници от група „Слънце“ изразиха празничните емоции с песни и стихове. Специалната пощенска кутия се напълни с писма, споделящи  надеждата за осъществяване на най-съкровените детски желания от Добрия старец. Коледният дух завладя всички присъстващи.

С наближаването на най-светлите дни от годината става все по-блестящо и празнично в душите ни. Както казват, на Коледа се случват чудеса. Е, не всеки от нас е вълшебник, но всеки може да направи поне едно добро дело, за да стане светът по-различен, по-красив. „Дано до всяко добро същество застане поне още едно!“ Нека си пожелаем: Дано! В името на нашите деца и тяхното бъдеще!“, подчерта директорът на детското заведение, Марияна Илиева, и завърши словото си с пожелания за здраве и благословение.

Предстоят вълнуващи Коледни приключения и вълшебства. Запалването на светлините поставя началото на празничните дни – „Коледна магия в детската градина“.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.