Текат номинации за Спортист на годината

Както всяка година около Коледа едно от най-вълнуващите общински събития е класацията Спортист на годината. Клубовете са под пара и вече дадоха своите номинации. Асоциацията на спортните клубове имат свое виждане, но крайното решение предстои.

12 спортни клуба са представили своите кандидати с описание за техните най-добри постижения през годината. 14 клуба са гласували. Те правят номинации също за отбор на годината и за най-добър футболист.

Сред имената и тази година очакваме да е отново Мария Оряшкова. „Време“ следи внимателно постиженията на самбистите и има свой фаворит. Сред номинациите от клубовете има и доста млади лица, както и такива по спортове, които доскоро нямаха традиции в общината. Например плуване, кикбокс, волейбол и т.н.

Любопитни са номинираните и в традиционните за Панагюрище спортове – хандбал, тенис на маса, лека атлетика. И разбира се – футбол.

Миналата година Спортист на 2020-та беше Мария Оряшкова с подгласници Иван Иванов – лека атлетика и Силвана Байкова – кикбокс. За най-добър отбор бе избран женският състав на СКТМ „Асарел-Медет“. Награждаването беше през януари 2021 г., но без церемония. Дано в новата година отпаднат всичките ни страхове.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.