3 655 лв. за благотворителност събраха момчетата скочили за Богоявленския кръст

3 655 лв. е сумата събрана за благотворителност от 16-те момчетата, които скочиха за Богоявленския кръст в студените води на Луда Яна. Тази вечер, 10 януари, парите бяха дарени на младо момиче от Панагюрище болно от детска церебрална парализа.

„Когато сме заедно сме силни! Изразявам дълбоката си благодарност за съвестта и честността, за отличното представяне и храбростта на момчетата скокнали в ледените води. Нека ентусиазмът и решителността само растат, здравето може да бъде силно и трайно, може да се появят все повече нови идеи, успехът може да съпътства всичко. Изразявам искрена благодарност за вашата старателна, отлична работа. Благодаря ви за решителността, за вашите усилия, за вашата отговорност. Пожелавам ви винаги да постигате целите си, смело да се борите за успеха си и никога да не се страхувате от внезапни препятствия.“, заяви в социалните мрежи Коста Варадинов – един от двигатели на инициативата.

16 младежи скочиха за Богоявленския кръст в Панагюрище. Сталин Кунчев пръв го извади (видео)

Днес, 6 януари – Йордановден, за поредна година бе спазена традицията за провеждането на ритуала за улавянето на Богоявленския кръст в студените води на Луда Яна. мекото време привлече около коритото на реката още […]

Оценяване:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.