Ротари клуб – Панагюрище дари на Бърза помощ преносим електрокариограф (видео)

Днес, четвъртък (13.01.2022), в 13 часа в зала „Средна гора“ на хотел „Каменград“ официално бе връчено дарението на Ротари клуб – Панагюрище за Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ – преносим електрокариограф и консумативи.

Екипът на Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ благодари за ценното дарение, като бе подчертано, че то идва в момент, в който двата подобни апарата, с които разполага са вече сериозно амортизирани и новият ще бъде в голяма помощ на пациентите им.

От името на Ротари клуб – Панагюрище дарението връчи Иван Гарчев. Той изказа благодарност към работата на екипа на Спешния център, като каза че „дори, ако този апарат помогне за спасяването на само един човешки живот – значи мисията не е била напразна“.

Членовете на Ротари клуб – Панагюрище пожелаха на екипа на Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ – най-вече сила, за да продължават да се справят в трудната обстановка, в която сме, както и да са сигурни, че всички хора са благодарни на нашите медици за усилията, които полагат за опазването на човешкия живот и здраве.

В знак на благодарност за благородната инициатива, панагюрските ротарианци получиха специален подарък от екипа на Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.