Талантливият Хриси Балев с интервю за E-Fest (видео)

Панагюрският музикален талант Християн Балев бе поканен за интервю от организаторите на фестивала E-Fest. Интервюто се състоя онлайн в петък, 14 януари. Причина за покана на нашия талант за това интервю е победата му в последното издание на фестивала, където той завоюва титлата „Любимец на публиката“. С над 5500 гледания във фейсбук страницата на фестивала и с над 1400 харесвания авторският проект „Велосипед“ спечели сърцата на публиката, а Хриси стана нейн любимец.

Фестивалът е с конкурсен характер, провежда се онлайн и дава възможност за изява на талантливи певци и танцьори от различни музикални и танцови стилове.

Успешният проект „Велосипед“, който през последните месеци спечели няколко златни приза донесе популярност на Християн не само в България, но и в Европа. Нашият талант вече има предложение песента да бъде издадена и на английски език.

Припомняме, че видеото бе реализирано в края на септември. Музиката и аранжиментът на песента са на Светослав Лобошки, а закачливия текст написа поетесата Христина Димова. Тонрежисурата и студийната реализация са на Ефтим Чакъров и Studio RE.

Режисьор на продукцията е панагюрският художник и фотограф д-р Николай Радулов. Кадрите за клипа са заснети в Панагюрище.

Музикален педагог на Християн е Нона Немигенчева.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.