Връчиха Ротари ПРИЗнанията за 2021 година (видео)

На специална церемония, състояла се тази вечер, 4 април, в зала „Средна гора“ на хотел „Каменград“, Ротари клуб – Панагюрище официално връчи своите ПРИЗнания за 2021 г. Тази година наградите бяха две на брой – едната, посмъртно бе присъдена на ротарианеца Александър Гурари, отишъл си неочаквано от този свят преди няколко месеца.

Тя бе един вид почит към активната му дейност в клуба през годините, която ще остави значима следа. Призът бе връчен на неговата съпруга от президента на Ротари клуб – Панагюрище Динчо Маринов. „Благодаря за хубавата инициатива и хубавите думи“, каза тя при получаването на наградата.

Втората награда бе връчена на Ясен Христов за цялостния му принос за развитие на Ротари клуб – Панагюрище, както и за неотдавна излязлата му от печат книга обхващаща историята на Панагюрище в началните години на прехода. Той каза няколко думи за Александър Гурари: „Сашо винаги е бил ротарианец в дъното на душата си, и когато сме бъркали винаги коригираше нашите погрешни мнения. Дано ни гледа отгоре и да ни напътства“, каза той.

След това събитието продължи с приемането на нов член на панагюрския Ротари клуб. Това бе Делчо Хаинов, който се представи с няколко думи и се закле с ротарианската клетва, след което получи официалните клубни символи – значка и флагче.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.