Зам.-областният управител приветства организаторите и участниците в Областна ученическа конференция по природни науки

Третата Областна ученическа конференция – Пазарджик БИО 2022 г. се организира от ЕГ „Бертолт Брехт“ в Пазарджик в партньорство с РУО Пазарджик, община Пазарджик и с финансовата подкрепа на програма „Еразъм+“ .

Заместник-областният управител Петя Цанкова присъства на събитието и приветства организаторите и участниците в областния ученически форум. „Сигурна съм, че сте заредени с много енергия, сила и ентусиазъм. Нека днешния ден бъде един малък празник на природните науки и ви донесе удовлетворение и незабравими спомени“, каза г-жа Цанкова и пожела на учениците да не спират да дерзаят и постигат успехи в света на познанието. Тя благодари на своите колеги учители за всеотдайността, старанието и амбицията да откриват таланти, да надграждат и развиват уменията и знанията на учениците чрез иновации и креативност.

Старта на Областната ученическа конференция по природни науки бе даден пред зала „Маестро Георги Атанасов“, В присъствието на официалните гости, учители и ученици, директорът на ЕГ „Белтолт Брехт“ запали символично огъня на знанието, а в небето полетяха гълъби и балони.

Конференцията преминава под мотото „Природните науки вдъхновяват“, в нея се представят ученици от 11 училища от област Пазарджик.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.